INGATLANVÁSÁRLÁS, IRATOK, OKMÁNYOK – Nem probléma, elintézik helyettünk!

Az ingatlanvásárlás bizony nem egyszerű folyamat – a földhivataltól a közművekig való rohangálás, majd a költözés körüli teendők rengeteg időt emésztenek fel, de szerencsére már számos szolgáltató létezik, akik mindent megoldanak helyettünk.

Iratok, okmányok? Nem probléma!

Sem időnk, sem kedvünk nincs órákig a hivatalokban ücsörögni, nyomtatványokat megfejteni, töltögetni, beadni és várni? Szerencsére az Elintézzük.hu csapata mindezt megoldja helyettünk, és ehhez még a fotelből sem kell felállnunk! Minden meghatalmazással elintézhető ügyben segíteni tudnak, így a tulajdoni lap kikérését, az ingatlanjog bejegyeztetést, levetetést, közművek átíratását is átadhatjuk nekik.

Hogy hogyan működik?

Először is a weboldalon keresztül megrendeljük az adott szolgáltatást, átutalással kifizetjük az ügyintézési díjat, illetve szükség esetén az illetéket is így rendezhetjük. Ők összegyűjtik, milyen iratokra, papírokra lesz szükség a dologhoz, amelyekért futárt küldenek, majd ugyanígy vissza is juttatják nekünk, így pillanatok alatt gond nélkül túleshetünk az összes papírmunkán.

Nagytakarítás? Na ne!

Bár nagy öröm egy új lakás, általában hatalmas felfordulással jár, mire a saját képünkre formáljuk, vagy felújítjuk. Nem csoda, ha a nagytakarításra már nem sok erőnk marad, ilyenkor legjobb, ha profikra bízzuk a feladatot! A Rendi.hu megbízható, tapasztalt és folyamatosan ellenőrzött takarítónői egy nap alatt tisztaságot varázsolnak – ha szükséges, kezdő bio tisztítószer-csomagot is hoznak magukkal, így még azt sem kell beszerezni, kizárólag az eszközöket (porszívót, vödröt, felmosót, létrát) kell biztosítanunk.

Természetesen itt is minden online zajlik, az alapcsomagot az alapterület alapján rendelhetjük meg, amely kiegészíthető extrákkal is, így az ablaktól a sütőig minden csillogni fog, fizetni pedig előre, szintén interneten keresztül tudunk.

Rend a lelke

Valószínűleg mindenkinek ismerős, hogy a költözéskor becsomagolt holmik egy része még hónapokkal később is dobozokban áll, hiszen rengeteg idő és energia újragondolni az otthon rendszerezést – de nem a Rendberaklak.hu zseniális kitalálóinak! A kis csapat egy-két nap alatt minden káoszon úrrá lesz, céljuk ugyanis az, hogy olyan környezetet teremtsenek, ahová jó hazamenni.

Ebben az esetben azért nem működik teljesen nélkülünk a dolog, hiszen épp az a lényeg, hogy a mi szokásainkat szem előtt tartva alakítsanak ki olyan rendszert, ami hosszú távon is fenntartható, ehhez pedig szükség van néhány óra konzultációra, közös selejtezésre. Ettől eltekintve azonban a szokásos idő töredéke alatt túllehetünk a költözésen, ráadásul arra is megtanítanak, hogy folyamatos pakolászás nélkül hogyan tarthatjuk fenn a kialakított rendet.

Jelentkezzen be vagy regisztráljon a kedvencekhez mentéshez!
A következők is érdekesek lehetnek