Fémes csillogás a szivárvány száz színében tetőn és homlokzaton

A környezetkímélő és korszerű alumínium tető- és homlokzatburkolatot a szivárvány összes színében választhatjuk felújításhoz vagy új otthonunkhoz. Az anyag hihetetlenül strapabíró: ellenáll 40 év időjárás okozta megpróbáltatásainak, tehát akár négyzetméterenként 35 000 liter esővíznek és 75 000 napsütéses órának.

Színtiszta fehér, elegáns cinkszürke, trendi modernvörös vagy természetes natúr színű alumínium, matt vagy fényes felülettel tetőn vagy homlokzaton.

Gondolhatnánk az alumíniumról, hogy nem esztétikus, szürke színű matt anyag. De ez már régen nincs így. Különösen, ha a könnyű és modern tetőfedő és homlokzatburkoló anyagok között keresünk, számos színben találunk alumínium fedést, tartós tető- és homlokzati megoldást. Az anyag elérhető matt felülettel, ám a mattsága sem az, amit régről megszoktunk, ma már elegáns és a szivárvány összes színében jól mutat. Alapszíneken túl igény esetén a gyárban kevert egyedi, trendi színek is elérhetőek.

A PREFA alumínium anyagai – tetőn, homlokzaton – családi házon vagy akár műemlék épületen, bármilyen stílussal harmonizálnak, esztétikusan mutatnak. A széles választékban, egészen biztosan találunk a tető „működésében” nélkülözhetetlen, a tető vagy homlokzat színéhez illeszkedő ereszcsatornát is.

Mindez egyaránt előnyös költséghatékonysággal is párosul az építkezők és felújítók számára, amelynek kulcsa az alumínium hosszú élettartama, a gyártó garanciája, illetve az így készült tető vagy homlokzat igen csekély karbantartási igénye. Az épület viharálló borítása hosszan védi az épületet, az előre gyártott elemek szakszerű beépítését követően.

Környezetkímélő alumínium tetőre és homlokzatra

A közismert nehézfémek, amikor a talajba jutnak a szennyezett esővízen keresztül, köztudottan károsítják környezetünket. Ma már az ezen anyagokkal történő tetőfedést és esővíz-elvezetést néhány országban korlátozzák.

 

Miért válasszon alumínium fedést? Az alumínium messzemenőkig megfelel a kültéri felhasználás követelményeinek, hiszen – 30 °C-tól + 80 °C-ig tartósan hőmérsékletálló anyag. Tehát lehet hőség vagy akár fagyos az időjárás, az anyag csodálatos színe változatlan marad. Az alumínium könnyűfém, nem rozsdásodik, továbbá használatával környezetünk szennyezése elkerülhető. Hosszú ideig változatlan minőségű és nem igényel karbantartást sem. A PREFA rendszereinek gyártásához speciális alumíniumötvözetet használ, amely sérülés esetén oxigénnel kapcsolatba kerülve a felületen tartós védelmet nyújtó oxidréteg keletkezik, így védi a terméket a további károsodás ellen.

További információ: www.prefa.hu

Jelentkezzen be vagy regisztráljon a kedvencekhez mentéshez!
A következők is érdekesek lehetnek